Περιστέρι: Σήμα στα σύνορα για να μην διαφύγει στο εξωτερικό ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Πρόκειται για έναν 22χρονο νεαρό πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος αγνοείται μετά το άγριο έγκλημα. Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ο βασικός ύποπτος καθώς δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, η οποίας πάλεψε για τη ζωή της, όπως μαρτυρούν οι εκδορές στο πρόσωπό της.

Η νεαρή αθίγγανη με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας, είχε δεσμό, εδώ και λίγους μήνες με τον 22χρονο, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τους συγκατοίκους του.

Τη 17χρονη κοπέλα βρήκε νεκρή η αδελφή της, η οποία την αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα μαζί με τη μητέρα της, ενώ από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας ο νεαρός δεν είχε δείξει σημάδια βίαιης συμπεριφοράς και η ίδια δεν είχε αναφέρει κάτι για προβλήματα στη σχέση τους.

«Ήταν μια χαρά χαρούμενη. Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα για προβλήματα. Φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» είπε φίλη της.

Οι Αρχές έχουν στείλει σήμα με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 22χρονου σε όλες τις εξόδους της χώρας, λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη φυγή του.

Πηγή: ertnews.gr