Θ. Πλεύρης στο Blue Sky: Ο κ. Τσίπρας εμφανίζει παρακολουθήσεις χωρίς στοιχεία

Εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης στην τηλεόραση του Blue Sky και στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” το βράδυ της Πέμπτης.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα των υποκλοπών που έχει προκύψει, λέγοντας ότι άλλο οι νόμιμες επισυνδέσεις από την ΕΥΠ και άλλο το κακόβουλο το λογισμικό predator, το οποίο έχει ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση, ότι δεν έχει καμία σχέση και κανένα κυβερνητικό όργανο έχει προμηθευτεί αυτό το λογισμικό.

Ερωτηθείς να σχολιάσει την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι οι παρακολουθήσεις γίνονται από την ΕΥΠ για λογαριασμό της κυβέρνησης, ανάφερε ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει διατελέσει πρωθυπουργός, εμφανίζει ότι γίνονται παρακολουθήσεις υπουργών χωρίς να δίνει στοιχεία.

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της Covid-19 λέγοντας ότι η πανδημία βρίσκεται εδώ αλλά συνυπάρχουμε μαζί της. Και αυτό γιατί αφ’ενός έχουμε έναν εμβολιασμένο κόσμο σε μεγάλο ποσοστό, έχουμε κόσμο που έχει νοσήσει, έχουμε θεραπευτικά πρωτόκολλα, εχουμε αντιϊικά φάρμακα και άλλες μεταλλάξεις.