«Κιβωτός του Κόσμου»: Τέσσερα πρόσωπα στο μικροσκόπιο των Αρχών

Πρόκειται για ένα στέλεχος και τρεις υπαλλήλους, άνδρες που ζούσαν από παιδιά στην Κιβωτό και με την πάροδο του χρόνου έγιναν εργαζόμενοι.

Οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους δύο πολύ κρίσιμες καταγγελίες. Τέσσερα πρόσωπα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών. Το ένα είναι στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, σε βάρος του οποίου υπάρχει μία πολύ σοβαρή καταγγελία ενός 19χρονου για σεξουαλική κακοποίηση. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος την περασμένη Τετάρτη έδωσε αναλυτική κατάθεση 7 σελίδων στα γραφεία της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Τα άλλα τρία πρόσωπα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο είναι εργαζόμενοι στην Κιβωτό. Πρόκειται για τρεις άνδρες που ζούσαν από παιδιά στην Κιβωτό και με την πάροδο του χρόνου έγιναν εργαζόμενοι. Αυτά τα τρία πρόσωπα δεν ελέγχονται για σεξουαλική κακοποίηση αλλά για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ και οι τρεις ανήκουν στο στενό περιβάλλον του στελέχους της Κιβωτού του Κόσμου που ελέγχεται για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι τρεις υπάλληλοι φέρονται να είχαν ένα συγκεκριμένο ρόλο, έχοντας την εμπιστοσύνη του στελέχους, αναλάμβαναν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις που προέκυπταν μέσα στις δομές ανά την Ελλάδα.

Πηγή: ertnews.gr