Νίκος Ανδρουλάκης στο Blue Sky: Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι με παρακολουθεί η ΕΥΠ

Tην επιτάχυνση της έρευνας της Δικαιοσύνης για την υπόθεση των υποκλοπών ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλακης μιλώντας στο Blue Sky και στην εκπομπή Παρεμβάσεις.

Ζήτησε παράλληλα τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα να καλέσει την αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έχει την τεχνογνωσία να ελέγξει τα κινητά όλων των βουλευτών που το επιθυμούν.
Ο κ Ανδρουλακης τόνισε επίσης ότι ζητά καθαρό τοπίο μέχρι τις εκλογές.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι έπαθε Σοκ όταν έμαθε ότι τον παρακολουθεί η ΕΥΠ.
Υποστήριξε ότι για ολα φταίει ο κ Μητσοτάκης και έκανε λόγο για παρακρατικό μηχανισμό του Μαξίμου.

Υπογράμμισε ότι θα ψήφιζε ένα νόμο για την ΕΥΠ που θα είναι στα Ευρωπαϊκά πρότυπα και όχι ένα νόμο ξέπλυμα σαν αυτόν που έφερε στη Βουλή ο κ Μητσοτάκης.

Σε ότι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε ότι θα ζητήσει ισχυρη εντολή από τον Ελληνικό λαό για να διαμορφώσει τις εξελίξεις. Ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ, αλλά επέμεινε στη θέση του ότι δεν θα συνεργαστεί σε κυβερνητικό σχήμα με Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα η τον κ. Μητσοτάκη.

Απαντώντας σε διαφορά σενάρια που έχουν γραφτεί για μετά τις εκλογές τόνισε με έμφαση “να θυμηθούν ορισμενοι το τέλος των αποστατών.”

Μιλώντας για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έκανε λόγο για συνταρακτικές αποκαλύψεις και ζητήσε γεναίες πρωτοβουλίες από το πολιτικο σύστημα και πρωτίστως από την Κυβέρνηση .

Ανακοίνωσε επίσης ότι άμεσα θα καταθέσει στη Βουλή νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας στο πλαίσιο του νόμου που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.