Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ: Είστε ψεύτες, συκοφάντες και λασπολόγοι

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης και Εμπορίου Άδωνης Γεωργιάδης στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Όσο πιθανό είναι να βρεθεί ο τάφος της “μικρής Μαρίας” στον Έβρο, άλλο τόσο πιθανό είναι να γίνει ο κ. Τσίπρας πρωθυπουργός της Ελλάδος” ανάφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης  απαντώντας στην στην ομιλία νωρίτερα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη.

Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο σκοπός της σημερινής του ομιλίας είναι να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, ότι όλη η στάση του κ. Τσίπρα το τελευταίο εξάμηνο και η ομιλία του νωρίτερα στην Βουλή, δεν είναι παρά ένα ακόμα θέατρο, ενός από των μεγαλυτέρων υποκριτών της ελληνικής πολιτικής σκηνής, καθ’όσον τίποτε απ’όσα λέει δεν πιστεύει, ούτε προφανώς δεν τον ενοχλούν οι υποκλοπές, ούτε τις θεωρεί κίνδυνο για την δημοκρατία.

Κλιμακώνοντας μετά την επίθεση του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενο στην περίπτωση του κ. Φλώρου, το σύνθημα για δικαιοσύνη και για τον “Μάξιμο Σαράφη”, έκανε λόγο για “άθλια υποκείμενα και σκευωρούς που έπληξαν την δημοκρατία”, και “για ψεύτες, συκοφάντες και λασπολόγους”.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο υπουργός: