Τζέρεμι Ρένερ από το νοσοκομείο: Είμαι πολύ χάλια

Ο αμερικανός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ δήλωσε χθες Τρίτη “χάλια” μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στην προσπάθειά του να το σταματήσει.

Ο Ρένερ τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Κυριακής κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, ενώ προσπαθούσε να σταματήσει το μηχάνημα το οποίο είχε αρχίσει να τσουλάει αφότου το χρησιμοποίησε για να βοηθήσει μια οικογένεια το όχημα της οποίας είχε εγκλωβιστεί στο πυκνό χιόνι.

Ο Ρένερ, ο οποίος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο γειτονικό Ρίνο, ανέβασε χθες μια σέλφι από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου εμφανίζεται με πρησμένο και μελανιασμένο το πρόσωπο.

“Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου”, έγραψε στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Ο ατζέντης του, ο Σαμ Μαστ, είπε ότι ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και “η υγεία του εξελίσσεται καλά, έχει της αισθήσεις του, μιλάει και έχει καλή διάθεση. Παραμένει στη ΜΕΘ σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση”.

“Έχει συγκινηθεί από την εκδήλωση αγάπης και την υποστήριξη. Η οικογένεια ζητάει την θετική σας σκέψη όσο αναρρώνει δίπλα στους αγαπημένους του”, πρόσθεσε.

Οι αρχές στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου είπαν ότι δεν υπάρχει ένδειξη πως στο ατύχημα εμπλέκεται χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, αλλά πρόκειται για ένα “τραγικό ατύχημα”.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός κυρίως από τον ρόλο του “Γερακομάτη” στις ταινίες Avengers, υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις.

O Ρένερ έχει ράντσο στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ