Ραγδαίες εξελίξεις μετά την επίμαχη ανάρτηση Πολάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ του δείχνει την έξοδο

«Φωτιές άναψε» η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, που μιλά για «βαθύ κράτος» και βάζει στο στόχαστρο δημοσιογράφους και δικαστές, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Την «πόρτα» της εξόδου από τα ψηφοδέλτια έδειξε η Κουμουνδούρου στον κ. Πολάκη με αφορμή την τελευταία του ανάρτηση.

Μιά ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που περιέχει φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών σημειώνοντας ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς η άλλη φορά», προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση της ΝΔ.

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν. Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», δήλωσε η Νέα Δημοκρατία.

Σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προφανώς έχει αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης

Πηγές της Κομουνδούρου «απάντησαν» στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, στην οποία «στόχευε» δικαστές και δημοσιογράφους, προβάλλοντας το επιχείρημα πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του», αναφέρουν οι πηγές. «Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας».

Τονίζουν ακόμη ότι «όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Πηγή: ertnews.gr