«Χρυσός» βαθμός για τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό στο «Θ. Βαρδινογιάννης», στην πρεμιέρα των play out της Super League.

Ο βαθμός της ισοπαλίας πάντως ευνοεί του Βοιωτούς, οι οποίοι παλεύουν για τη σωτηρία τους. Ο Νίκας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 48΄, ενώ ο Μπάκιτς ισοφάρισε στο 73΄ για τους Κρήτες.

Μοιρασμένες ήταν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να απειλεί την εστία του Γκροφ με κεφαλιά στο 15΄ και τον Λεβαδειακό να αγγίζει το 1-0 με τον Πασαλίδη δέκα λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, όταν στο 48ο λεπτό ο Γιαννιώτας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Νίκας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, ο ΟΦΗ ήεγξε την κατοχή στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και στο 73΄ ισοφάρισε με τον Μπάκιτς, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πασαλίδης, Νέιρα, Μεγιάδο – Βινίσιους, Γκροφ

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βλάντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (64′ Περέα), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (64′ Νέιρα), Τοράρινσον, Μπάκιτς (80′ Γκρόνινγκ), Ντίκο, Μπαλογιάννης (72′ Μπιφουμά)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ((Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53′ Ντεντάκης), Λιάγας, Χαμόντ, Μεχία (84′ Μπελμόντ), Παναγιώτου, Νίκας (85′ Τορό), Σαχπεκίδης (85′ Σκβάρκα), Γιαννιώτας (53′ Γερεμέγεφ).