Κυρ. Μητσοτάκης: Υπόσχομαι πως θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και συνέχισε: «Εκλεισαν οριστικά έναν πολιτικό κύκλο που δίχασε την κοινωνία και μπήκαμε στην εποχή της αληθινής προόδου» είπε και συνέχισε: Δεν θα ανεχθώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά, τόνισε.

«Με ηχηρό και ώριμο τρόπο έκλεισε ο κύκλος του ψέματος και της τοξικοτητας, εδραιώνοντας την εποχή της αληθινής προόδου. Η απλόχερη στήριξη αυξάνει την υπεύθυνη. Νιώθω βαρύτερο το χρέος. Σας υπόσχομαι πως θα μείνω πιστός στο καθήκον μου με χρέος και αφοσίωση χωρίς να ανεχτώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά. Όση σημασία αποδίδω στην αποτελεσματικότητα άλλο τόσο θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της κοινωνίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπόσχομαι πως θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Οι πολίτες θα αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία.

Κατέληξε λέγοντας: «Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη».

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες, αλλά και την οικογένειά του.

Πηγή: ertnews.gr