Ν. Ανδρουλάκης: Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση

«Δίνουμε έναν αγώνα στις 25 Ιουνίου ο λαός μας να έχει καλύτερες μέρες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης ολοκληρώνοντας την διήμερη επίσκεψη του στην Κρήτη, την πρώτη μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Ανδρουλάκης στο περιθώριο των εγκαινίων του μουσείου για τον Ούλοφ Πάλμε στο Μοχό του Δήμου Χερσονήσου, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι «απέναντι μας έχουμε ένα πελατειακό σύστημα, ένα σύστημα εξουσίας που θέλει να επιβάλλει έναν μιντιακό ολοκληρωτισμό» συμπληρώνοντας ότι «δε μας κάμπτει, καθώς εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις ιδέες μας, τις αξίες μας και τις αρχές μας. Εμείς στο κόμμα μας δεν έχουμε ούτε ακροδεξιούς στα ψηφοδέλτια μας, ούτε ανθρώπους οι οποίοι προσβάλλουν την κοινή λογική και τις αγωνίες του πολίτη. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι αν αγκαλιάσει ξανά ο ελληνικός λαός την προσπάθεια που κάνουμε, η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ θα είναι οι πρωταγωνιστές, θα είναι οι νικητές και ο κάθε πολίτης θα έχει ισχυρή φωνή». Επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι για τις ιδέες και τα πιστεύω μας «θα συγκρουστούμε τις επόμενες τρεις εβδομάδες για ένα μεγάλο και ισχυρό ποσοστό που θα κάνει τον ελληνικό λαό να έχει ξανά ισχυρή φωνή και μια πραγματική αντιπολίτευση και όχι μια αντιπολίτευση η οποία τελικά βοήθησε τον κύριο Μητσοτάκη να πάρει αυτά τα ποσοστά παρά τα δεινά τα οποία συνέβησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Επιπρόσθετα σημείωσε ότι «το ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση που θα μπει ανάχωμα και εμπόδιο στην αλαζονεία του συστήματος εξουσίας του κυρίου Μητσοτάκη», ενώ επανέλαβε ότι «το πολιτικό χρώμα που ταιριάζει στην Κρήτη είναι το πράσινο» και πως «θα δώσουμε αγώνα από τη μια μέχρι την άλλη άκρη του νησιού για να ξαναγίνει η Κρήτη πράσινη».

Στα εγκαίνια παρευρέθη και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος δήλωσε ότι «έχουμε μια κοινή πορεία, ενωμένη, δυνατή για να σηκώσουμε και πάλι το πράσινο πάνω από την Ελλάδα όχι για το χώρο μας, αλλά για τη χώρα και τους πολίτες που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, δίκαιες, δημοκρατικές, διαφανείς και ανθρώπινες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ