DISNEY ΚΑΙ VESPA: Μία συναρπαστική συνεργασία

Δύο εμβληματικές μάρκες συναντιούνται για να γιορτάσουν μία πολύ ιδιαίτερη επέτειο με μια περιορισμένη έκδοση: Η Vespa παρουσιάζει την Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.

Οι δύο μάρκες είναι πάντα πρωταγωνιστές της κοινής φαντασίας χάρη σε μια εικονογραφία που χαρακτηρίζεται από αδιαμφισβήτητα σχήματα και χρώματα, με τη Vespa, της οποίας οι αξίες της ελευθερίας, της διασκέδασης και της ανεμελιάς συναντούν αυτές της Disney που συνδέονται με την αφήγηση και την απόδραση, δίνοντας έτσι ζωή σε μια τέλεια συνεργασία. Πρόσφατα, το πιο διάσημο σκούτερ στον κόσμο έγινε επίσης η υλοποίηση ενός ονείρου στις φανταστικές περιπέτειες του αριστουργήματος κινουμένων σχεδίων Luca, των Disney και Pixar.

Σήμερα αυτά τα δύο διαχρονικά εμβληματικά εμπορικά σήματα συναντιούνται σε ένα ειδικό πρότζεκτ για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Disney, με τη Vespa να αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την επέτειο μέσω μιας παγκόσμιας συνεργασίας των δύο μοναδικών μαρκών με την Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.

Η Vespa είναι κάτι περισσότερο από τρόπος μετακίνησης, είναι τρόπος ζωής: η επέκταση της προσωπικότητας ενός αναβάτη, της ιστορίας και του ταξιδιού του. Ένας υπέροχος συνταξιδιώτης που σε αυτή την ειδική έκδοση, απελευθερώνει τη φαντασία και την επιθυμία για ακόμα μεγαλύτερα όνειρα.

Αυτή η έκδοση έχει αναπτυχθεί στη βάση της Vespa Primavera (σε όλους τους κυβισμούς).

Τα χρώματα θυμίζουν εκείνα του Micky Mouse (μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και άσπρο). Επιπλέον, οι μαύροι καθρέφτες θυμίζουν τα αυτιά του Mickey, ενώ οι τροχοί είναι διακοσμημένοι και στις δύο πλευρές με κίτρινο αυτοκόλλητο που παραπέμπει στα πόδια του Μίκυ. Το σώμα είναι διακοσμημένο με γραφικό Mickey, στις δύο πλευρές και στην μπροστινή ποδιά: το γραφικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό μαύρο χρώμα με λευκό μοτίβο Mickey Mouse. Η υπογραφή Mickey είναι τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά της ποδιάς αλλά και σταμπαρισμένη στη δεξιά πλευρά της σέλας (λεπτό μαύρο φινίρισμα με μαύρη ραφή). Υπάρχει επίσης ένα αυτοκόλλητο στο καπάκι κάτω από τη σέλα, που πιστοποιεί τη χρήση του επίσημου χαρακτήρα και των υλικών της Disney. Οι τιμές ξεκινούν από 4.150 ευρώ για τα 50cc για τα 125cc στα 5.150 και για τα 150 στα 5.250 ΕΥΡΏ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ