Τεχνικός εθνικής εφήβων: Αφιερώνουμε το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα μας

«Στην Ελλάδα μας» αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο της εθνικής εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Μαχαίρας. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), ο Μαχαίρας μίλησε για ένα όνειρο που έκαναν πραγματικότητα οι παίκτες του ολοκληρώνοντας αήττητοι τη διοργάνωση στη Μανίσα της Τουρκίας, μετά τη νίκη με 9-8 επί της Σερβίας στον τελικό.

Ο Ηλίας Μαχαίρας επισήμανε μετά την επιτυχία αυτή της εθνικής εφήβων: «Ήταν το μεγάλο μας όνειρο η κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής. Δουλέψαμε σκληρά για πολύ καιρό, δώσαμε την ψυχή μας, κυρίως τα παιδιά, αλλά και όλοι στην ομάδα και το κάναμε πραγματικότητα. Τώρα τι άλλο να ζητήσουμε; Είμαστε τρισευτυχισμένοι, θα το χαρούμε όσο γίνεται, θα ξεκουραστούμε και έχει ο Θεός για τη συνέχεια. Είναι σίγουρο, όμως, ότι και το μέλλον της ελληνικής υδατοσαφαίρισης προμηνύεται λαμπρό. Αυτό το εγγυόμαστε.

Αφιερώνουμε το τρόπαιο και τα χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα μας, που θεωρώ ότι της δώσαμε μια ακόμη χαρά μέσα σ´ αυτό το λαμπρό για το ελληνικό πόλο καλαοκαίρι.

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και ιδίως την Ομοσπονδία με το Δ.Σ. και τον Πρόεδρό της Κυριάκο Γιαννόπουλο, που έκαναν τα πάντα για να εξασφαλιστεί η άριστη προετοιμασία μας, παρότι ήταν εποχή που τα περισσότερα κολυμβητήρια είναι κλειστά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ