Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την κόρη του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Με ψαροντούφεκο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ο 69χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, την οποία φέρεται να στραγγάλισε στο διαμέρισμα όπου εκείνη διέμενε, στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσει στους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, όταν ο αδελφός της 42χρονος πήγε να την επισκεφθεί και την εντόπισε νεκρή. Εξετάζοντας μακροσκοπικά τη σορό, η ιατροδικαστής διαπίστωσε ευρήματα που παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα, δε, με μαρτυρίες, η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αναζητώντας τους γονείς της, οι αστυνομικοί έφτασαν σε διαμέρισμα στην Τούμπα όπου διαμένει ο 69χρονος πατέρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος, πιθανόν στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει, ενώ δίπλα του βρέθηκε το ψαροντούφεκο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της φερόμενης πράξης του. Εξετάζεται πάντως η εκδοχή να συνδέεται με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το θύμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ