Συγχαρητήρια στον Κυρ. Μητσοτάκη για το θετικό κλίμα στο “επιχειρείν”

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα από την Grivalia Hospitality τα εγκαίνια το One&Only Aesthesis, του νέο υπερπολυτελούς beach resort της Γλυφάδας, εκεί όπου παλιότερα βρίσκονταν τα Αστέρια Γλυφάδας, συνολικής επένδυσης 300 εκατ. ευρώ.

Ιδιαίτερα σημαντικό όπως τονίστηκε μεταξύ άλλων είναι το γεγονός πως το έργο αυτό συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς κατά την περίοδο της κατασκευής τα τελευταία 6 χρόνια εργάστηκαν πάνω από 450 άτομα, ενώ για τις ανάγκες λειτουργίας του resort έχουν ήδη δημιουργηθεί πάνω από 500 νέες θέσεις απασχόλησης.

Ο Prem Watsa, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings και βασικός μέτοχος της Grivalia Hospitality έδωσε εύσημα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο για τις θετικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, κάνοντας αναφορά και στην ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, κυρίως όμως για τη δημιουργία θετικού κλίματος για το επιχειρείν προς την κοινωνία, κάτι που όπως είπε είναι αναγκαίο για κάθε επένδυση.

Όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος και CEO της Grivalia Hospitality το One&Only Aesthesis αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας και καθιερώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα ως κυρίαρχο προορισμό πολυτελούς φιλοξενίας διεθνώς. Ως Grivalia Hospitality, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών, με έμφαση στην αειφορία, θέλοντας έτσι να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς για premium επισκέπτες από όλο τον κόσμο, πρόσθεσε, εκφράζοντας την χαρά του για την συνεργασία με την Kerzner International, παγκόσμιο ηγέτη στην υπερπολυτελή φιλοξενία, προκειμένου να έρθει το πρώτο One&Only στην χώρα μας.

Το One&Only brand θέτει σταθερά τις βάσεις για την παροχή μοναδικών, απαράμιλλων υπερπολυτελών εμπειριών σε κάθε προορισμό όπου έχει παρουσία.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ξεκινάμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα με το One&Only Aesthesis – ένα νέο beach resort που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο μυθικές πόλεις στον κόσμο, ανέφερε ο Philippe Zuber, CEO της Kerzner International. Καθώς συνεχίζουμε την επέκτασή μας σε ολόκληρη της Ευρώπη, το ντεμπούτο μας στην Ελλάδα θα ενισχύσει τη θέση μας ως brand, φέρνοντας το One&Only Aesthesis στο λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Με έμπνευση από την πολιτιστική κληρονομιά και τον γαστρονομικό πλούτο της Αθήνας, το One&Only Aesthesis είναι μια γιορτή της ζωής, της αυθεντικότητας, της αίγλης, παρέχοντας μια ειδυλλιακή βάση από όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν για να εξερευνήσουν την υπόλοιπη χώρα, πρόσθεσε.

Το One&Only Aesthesis, όπως επισημάνθηκε, αποτελεί ένα έργο-ορόσημο για την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς φέρνει νέα δεδομένα στον εγχώριο τομέα του τουρισμού, σηματοδοτώντας παράλληλα την είσοδο και λειτουργία του One&Only, ενός από τα κορυφαία brands υπερπολυτελών θερέτρων στον κόσμο, στη χώρα μας. Σε μια ειδυλλιακή έκταση 278.000τμ. προστατευμένης δασικής περιοχής, με ακτογραμμή 2.2χλμ., το One&Only Aesthesis με δυναμική 127 κλειδιών και 14 ιδιωτικών κατοικιών, θα λειτουργεί όλο τον χρόνο, δίνοντας, όπως επισημαίνεται, έμφαση στην ιδιωτικότητα ως το απόλυτο παραθαλάσσιο καταφύγιο, αλλά και σε απαράμιλλες καινοτόμες εμπειρίες για τους επισκέπτες, όπως συμβαίνει με κάθε προορισμό που επιλέγει η One&Only σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο. Επιπλέον, με την Grivalia Hospitality να εστιάζει σημαντικά σε θέματα αειφορίας και βιωσιμότητας σε όλα τα έργα που διαθέτει υπό ανάπτυξη, το One&Only Aesthesis συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία και φέρει την πιστοποίηση Sustainable SITES και LEED βαθμίδας Silver.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το έργο μαζί με τον κ. Γιώργο Χρυσικό, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Grivalia Hospitality, την Αυτού Εξοχότητα Mohammed Al Shaibani, διευθύνοντα σύμβουλο ICD & πρόεδρο της Kerzner International και τον Philippe Zuber, διευθύνοντα της Kerzner International. Επίτιμος καλεσμένος της τελετής ήταν ο Prem Watsa, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings και βασικός μέτοχος της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ