Νέο κατάστημα Mazda Autoone στο Μαρούσι

Η θρυλική μάρκα αυτοκινήτων, που ανέκαθεν αμφισβητούσε το κατεστημένο και πραγματοποιούσε το απροσδόκητο, κλείνει 4,5 χρόνια της εμπορικής επαναλειτουργίας της στην Ελλάδα. Τον Ιούνιο του 2019, η Mazda επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα μετά από πολυετή απουσία, υπό την αιγίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Συγγελίδη, για να προσφέρει την οδηγική απόλαυση Jinba Ittai στους λάτρεις της Ιαπωνικής σχολής.

Μέχρι σήμερα, η Mazda έχει καταγράψει μια πετυχημένη πορεία πωλήσεων και συνεχόμενης ανάπτυξης. Ήδη στο πρώτο 10μηνο του 2023 έχουν πουληθεί περισσότερα από 1,100 αυτοκίνητα MAZDA στην Ελλάδα, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά ανάπτυξης της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μέχρι σήμερα, αριθμούσε 7 σημεία πώλησης σε όλη της Ελλάδα με παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο και 2 στην Αττική.

Σήμερα έρχεται να προστεθεί η έναρξη του νέου καταστήματος της Mazda στο Μαρούσι. Στις εγκαταστάσεις της Autoone, στον αριθμό 30 της Λεωφόρου Κηφισίας, η Mazda βρίσκει το νέο της σπίτι για να εξυπηρετήσει την περιοχή των Βορείων Προαστίων. Όλη η γκάμα αυτοκινήτων Mazda από το θρυλικό roadster MX-5 μέχρι το εμβληματικό SUV της Mazda, το CX-60 Plug in Hybrid, σας περιμένουν στη Λ. Κηφισίας 30 για να τα οδηγήσετε.

Με την έλευση του νέου καταστήματος στη Λ. Κηφισίας 30, η Mazda στην Ελλάδα διαθέτει 8 σημεία πωλήσεων και 17 σημεία εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της. Όλα τα εξουσιοδοτημένα σημεία sales & after sales στην Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ