Μητέρα δύο παιδιών η 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης τους

Πενηντάχρονη μητέρα δυο παιδιών στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε επίθεση από σκυλιά στο σπίτι της στη Νεοχωρούδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για κάποιες εργασίες και λίγο μετά τις 14:00 τής επιτεθήκαν τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να διέφυγαν της προσοχής από σπίτι γείτονά της.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα ήδη είχε χάσει τη ζωή της από τα δαγκώματα.

Ο γείτονας, στον οποίο ανήκουν τα σκυλιά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, όπου κρατείται. Για το τραγικό συμβάν θα σχηματιστεί δικογραφία.

Στον εισαγγελέα ο 37χρονος ιδιοκτήτης σκύλων που επιτέθηκαν μέχρι θανάτου σε 50χρονη μητέρα δυο παιδιών

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που επιτέθηκαν σε 50χρονη με αποτέλεσμα η μητέρα δύο παιδιών να χάσει τη ζωή της στην αυλή του σπιτιού της όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 37χρονος νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων. Τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωναν τη γυναίκα μέχρι να ξεψυχήσει μέσα στην αυλή του σπιτιού της όπου βγήκε για κάποιες εργασίες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ