Τραγωδία στο Περιστέρι: 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο Περιστέρι. Ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 62χρονο πατέρα του, ελληνικής υπηκοότητας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια κάλεσε την ‘Αμεση Δράση και παραδόθηκε.

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του θύματος και μητέρας του δράστη.

Ο 35χρονος πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι έφτασε στο έγκλημα γιατί ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει την μητέρα του.

Ο γιός κατάφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στον θώρακα του 62χρονου, καθώς και μία στο μηρό, η οποία ήταν και η μοιραία, καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως αναφέρει στην κατάθεση του ο δράστης, ο πατέρας του είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του και κυρίως στην μητέρα του, την οποία χτυπούσε πολύ συχνά.

Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς μάλιστα, έφυγε από το σπίτι η μικρότερη αδελφή του δράστη, η οποία μένει μόνη της. Σε βάρος του 35χρονου σχηματίζεται δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ