Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε σορός άνδρα – Φέρεται να ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο

Την πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή περιμένουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του άνδρα, σε θέση πρηνηδόν, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων.

Η σορός βρέθηκε κατά την διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου.

Επίσης, μαζί με τον πραγματογνώμονα ήσαν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός φέρεται να ανήκει στον 31χρονο που αγνοείται από την 4η Ιανουαρίου, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το μπουφάν και τα ρούχα που φορούσε.

Ωστόσο, αναμένονται οι διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες, για τον εντοπισμό ευρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ