Νέο τρέιλερ “Godzilla x Kong: The New Empire”: Ετοιμαστείτε για επικές τιτανομαχίες

Το Godzilla x Kong: The New Empire σύντομα θα βγει στις αίθουσες. Όταν όμως ο King Kong και ο Godzilla αρχίζουν να φοβούνται, ξέρουμε ότι υπάρχει… πρόβλημα.

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα πίσω από το νέο Godzilla x Kong, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου: Μια νέα απειλή εμφανίζεται που θα αναγκάσει τους δύο πρώην εχθρούς να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο, σύμφωνα με το νέο τρέιλερ διαρκείας 3 λεπτών που ήρθε στο φως χθες Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει το digitallife.gr.

Η ταινία “εξερευνά περαιτέρω τις ιστορίες αυτών των Τιτάνων και την καταγωγή τους, καθώς και τα μυστήρια της Skull Island. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει την μυθική μάχη που βοήθησε στο να διαμορφωθούν αυτά τα εξαιρετικά πλάσματα και να δεθούν με την ανθρωπότητα για πάντα”, σύμφωνα με τη Warner Bros.

Η αναμονή για την ταινία φαίνεται πως είναι μεγάλη, αν υπολογίσουμε ότι μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες που βγήκε το τρέιλερ, έχει πάνω από 8 εκατομμύρια θεάσεις στο κανάλι της Warner Bros. Pictures στο you tube.

Απολαύστε το παρακάτω: