Πυροβολισμοί στην Γλυφάδα: Τέσσερις οι νεκροί – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Τέσσερις οι νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης που αυτοκτόνησε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα. Οι τρεις εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εντοπίστηκαν νεκροί από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που έκαναν έφοδο. Βρέθηκαν στον ημιώροφο, το πρώτο σημείο στο οποίο μπήκε ο δράστης και άρχισε να πυροβολεί με μια κυνηγετική καραμπίνα όποιον βρήκε μπροστά του.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας. Είχε μάλιστα δίπλα του και την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις και να έχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Σε ό, τι αφορά τον δράστη. πρόκειται για έναν αλλοδαπό υπήκοο Αιγύπτου, ηλικίας 70 ετών, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία, είχε απολυθεί πρόσφατα και πιθανότατα θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί για την απόλυσή του.

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπαίνοντας στο κτήριο είπε στους πρώην συναδέλφους του ότι “ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε”. Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο έχουν μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το τι ακριβώς γνώριζαν για τον άνδρα και φυσικά για το πώς βίωσαν αυτόν τον εφιάλτη, ο οποίος να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί.