Απίστευτο! Στη φυλακή ο τουρίστας που ακούμπησε το γοφό άλλου άντρα σε μπαρ στο  Ντουμπάι

Ντουμπάι

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης ενός τουρίστα στο Ντουμπάι. Ο Τζέιμι Χάρον είναι Σκωτσέζος, ηλεκτρολόγος και βρέθηκε στο Ντουμπάι ως ενδιάμεση στάση ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Αφγανιστάν.

Ο ίδιος δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του επαγγελματικού του ταξιδιού, διότι την Κυριακή έπρεπε να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης στο Ντουμπάι, κατηγορούμενος για απρεπή συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και για κατανάλωση αλκοόλ.

Ντουμπάι02

Τι συνέβη; 
Οι δικηγόροι του Τζέιμι Χάρον λένε ότι ο πελάτης τους απλά ακούμπησε έναν άντρα στο γοφό, προσπαθώντας να μην ρίξει το ποτό που κρατούσε στο χέρι του στο δημοφιλές μπαρ Rock Bottom στο Ντουμπάι.

«Το όλο πράγμα μοιάζει με εφιάλτη, με κακό όνειρο και με έχει τσακίσει οικονομικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά», δήλωσε ο Τζέιμι. «Πίστευα ότι αυτή η δοκιμασία θα τελείωνε γρήγορα, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα τελειώσει ποτέ», πρόσθεσε.

Ο τουρίστας κρίθηκε ένοχος και «έφαγε» τρεις μήνες φυλακή, ωστόσο ο δικηγόρος του δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση. Ο Τζέιμι κινδυνεύει από αυτή την περιπέτεια να χάσει τη δουλειά του.

Ντουμπάι03

Ο πατέρας του 27χρονου άσκησε δριμεία κριτική στο υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας που συνεχίζει να προωθεί τον τουρισμό στο Ντουμπάι. «Ο κόσμος θα έπρεπε να σταματήσει να πηγαίνει εκεί για διακοπές. Είναι ντροπή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναχωρεί σήμερα – Στη Μόσχα με πρόσκληση Πούτιν ο Νίκος Αναστασιάδης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιμένουν οι Τούρκοι: «Όλες οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, αναμένουμε την έκδοση Γκιουλέν»

ΑΚΟΜΑ: Τι θα γίνει με την Καταλονία – Τι προβλέπουν τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ραχόι