Σοκάρει η Σπυροπούλου – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε on air! (Video)

Σπυροπούλου

Στην εκδήλωση «Greece Race For the Cure» που λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που συμμετέχει στην εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

Σε ζωντανή σύνδεση που είχε μαζί της η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως πέρασε και η ίδια μια περιπέτεια με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον καιρό που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή στον Alpha κάθε σαββατοκύριακο είχε πάει για τις τυπικές γυναικολογικές εξετάσεις, όταν ο γιατρός της βρήκε κάτι στο στήθος. Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μετά τις εξειδικευμένες εξετάσεις που της έγιναν, οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

«Είχα μια προσωπική εμπειρία, πριν από δύο χρόνια, και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη, και θα το στηρίζω για πάντα. Οι πρώτες στιγμές ήταν πολύ δύσκολες, στην αρχή πόναγε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά με στήριξη από τους δικούς μου, όλα πήγαν καλά. Έκανα και εκπομπή τότε. Είχα ένα πρόβλημα στο στήθος. Είχα κι άλλο πρόβλημα με το θυρεοειδή! Πολλές φορές δεν μπορούμε να μοιραστούμε τα προβλήματά μας, βγαίνουν προς τα έξω άλλα πράγματα και άλλες πτυχές, δούλευα και πολύ τότε… Πολλά δεν ξέρει ο κόσμος…

Σε επίσκεψη στον γυναικολόγο, ψηλάφισε κάτι. Μετά με παρέπεμψε σε μαγνητικές, παρακεντήσεις, και έπρεπε να μπω να αφαιρέσω κάτι.Το σημαντικό είναι η πρόληψη. Βρήκα κάτι χωρίς να έχω κληρονομικότητα. Τώρα προσέχω περισσότερο, να σας ευχηθώ τα καλύτερα!», ανέφερε η Κωνσταντίνα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sex and the city 3: Η απάντηση της Κιμ Κατράλ γιατί δεν θα γίνει η ταινία!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα σχόλια του Λιάγκα για την… αμήχανη στιγμή με τη Σκορδά στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 (video)

ΑΚΟΜΑ: Η χιουμοριστική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την φουσκωμένη της κοιλιά! (pic)