Αυτό είναι το θύμα του τροχαίου στη Συγγρού (φωτο)

Αυτό είναι το θύμα του τροχαίου στη λεωφόρο Συγγρού

Ο άτυχος 32χρονος που έχασε την ζωή του χθες σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της οδού Σαρδέων, φαίνεται να ήταν γνωστός επιχειρηματίας.
Ο Γιώργος Πανάγος είχε στην κατοχή του, το γνωστό σε συνεργασία με την αρραβωνιαστικιά του και ήταν ιδιοκτήτης ενός κομμωτηρίου. Όσοι γνώριζαν τον νεαρό λένε πως είχε πολύ χιούμορ.
Οι φίλοι και οι συγγενείς του ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από κοντά τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος Γιώργος ξεκίνησε στις 11:30 από την Νέα Σμύρνη για ένα προσωπικό ραντεβού. Επί της λεωφόρου Συγγρού, για άγνωστο ακόμη λόγο που ερευνά η αστυνομία Καλλιθέας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε διαδοχικά πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Δυστυχώς, τα αυτοκίνητα δεν συγκράτησαν το αμάξι του άτυχου νέου και συνέχισε να κινείται σε μια ξέφρενη πορεία. Σταμάτησε όταν καρφώθηκε με την πλαϊνή πλευρά από την θέση του οδηγού, σε μια κολόνα φωτισμού.

τροχαίο Συγγρού
τροχαίο Συγγρού

Ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να καλέσει βοήθεια και να βοηθήσει. Απεγκλώβισαν τον 32χρονο ο οποίος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος.
Αμέσως σχεδόν, στο σημείο βρέθηκα περιπολικά, ένα όχημα της πυροσβεστικής και ένα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον νεαρό.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ το όχημα απομακρύνθηκε με γερανό

Διενέργεια για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Καλλιθέας.

τροχαίο Συγγρού
τροχαίο Συγγρού

Τραγική φιγούρα η αρραβωνιαστικιά του 32χρονου παλικαριού, η οποία αποχαιρετά τον εκλεκτό της καρδιάς με λόγια ψυχής και αγάπης. “«Γιώργος Πανάγος ψυχή μου λατρεία μου αγάπη μου γιατί μου το έκανες αυτό;;; πες μου ότι είναι μια ακόμα φάρσα σου και θες να μας κάνεις όλους να γελάσουμε… κλαίει η ψυχή μας όμως!!! Με άφησες μόνη Άγγελε μου γιατί;;; δεν πρόλαβα να σε χορτάσω καρδιά μου!!»