Στην φυλακή ο Κοτζιλέλος, ο βιαστής της Δάφνης

βιαστης δάφνης

Στην φυλακή οδηγείται ο 52χρονος Παναγιώτης Κοτζιλέλος, ο άντρας που απήγαγε, κακοποίησε και βασάνισε την 22χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο όπου έμεινε στην Δάφνη.

Την προφυλάκισή του αποφάσισαν ομόφωνα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας μετά την απολογία του 52χρονου το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι κατηγορίες εις βάρους τους είναι:

-Αρπαγή
-Βιασμός κατ’έπανάληψη
– Βαριά σωματική βλάβη

Ενώ παραμένει ακόμη αμετανόητος για τις πράξεις του ενώ ισχυρίζεται πως όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας.

Σύμφωνα με τον Ελευθέριο Ειρηνάκη, δικηγόρο του 52χρονου, ο πελάτης του έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του. Όπως είπε «Υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για ποσοστό τυφλότητας, καθώς δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ.
«Στο παρελθόν οδηγούσε μηχανή την οποία δεν οδηγεί πια. Μπορεί να κινείται με σκιές και φως. Δεν ξεχωρίζει πρόσωπα. Τις κάμερες τις είχε για να τον βοηθούν να κινείται».

Όπως είπε «οτι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών. Είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του. Είναι σε κατάσταση σοκ. Είχαν μια άλλου είδους σχέση».

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθήνας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο 52χρονος.

Πάντως, ο δικηγόρος του 52χρόνου Ελευθέριος Ειρηνάκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο πελάτης του “έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του και υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για ποσοστό τυφλότητας, καθώς μάλιστα δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ.