Αναρχικοί επιτέθηκαν σε περιπολικό και έτρεψαν σε φυγή τους αστυνομικούς

Ομάδα 20 αντιεξουσιαστών έσπασαν περιπολικό και προσπάθησαν να ελευθερώσουν κρατούμενο, προκαλώντας σε φυγή τους δυο αστυνομικούς που επέβαιναν στον όχημα!

Το περιστατικό συνέβη στις 11:30 στην οδό Μαυροματέων πίσω από την ΟΣΟΕ, όπου δύο αστυνομικοί, πλήρωμα περιπολικού από το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου, μετέφερε κρατούμενο από το Μπαγκλαντές.

Χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη για τα επερχόμενα ξαφνικά έπεσαν σε… μπλόκο 20 αντιεξουσιαστών, στην εν λόγω περιοχή. Μόλις τους είδαν οι αναρχικοί επιτέθηκαν στο περιπολικό με ξύλα και πέτρες.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το περιπολικό και τον κρατούμενο, ενώ είχαν ενημερώσει τα κεντρικά για την κατάσταση.

Με τη φυγή των αστυνομικών οι αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να απελευθερώσουν τον κρατούμενο, ωστόσο στο σημείο έφθασαν τρεις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ. Η παρουσία των αστυνομικών ανάγκασε τους αντιεξουσιαστές να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το περιστατικό ήταν τυχαίο και οι αντιεξουσιαστές δεν σχετίζονται με τον κρατούμενο, απλώς έτυχε να δουν το περιπολικό στο δρόμο τους.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Ρέθυμνο – 17χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι της γιαγιάς του

Μην χάσετε: Χαμός στη δίκη Βαξεβάνη-Νικολοπούλου – Κατασχέθηκε το τηλέφωνο της συζύγου του Γ. Στουρνάρα