Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 11χρονου Μάριου

Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι έχει γεμίσει με κόσμο . Μια λαοθάλασσα γνωστών και αγνώστων της οικογένειας του Μάριου στο ύστατο αντίο.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του Μάριου βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μενίδι και “αποχαιρέτησαν” τον 11χρονο, που έφυγε ξαφνικά και τόσο άδικα από τη ζωή, όταν “αδέσποτη” σφαίρα καρφώθηκε στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Το άψυχο κορμάκι του έχει μπει σε λευκό φέρετρο, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου είναι αυτοί που κουβαλούν το φέρετρο, συνοδεύοντάς το με γοερό κλάμα και αναφιλητά. Ο σπαραγμός της μάνας δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Πόνος και οργή πάνω από το Μενίδι. Πόνος γιατί χάθηκε άδικα μια παιδική ψυχή και οργή για την αδιαφορία του κράτους στην ασφάλεια και στην αστυνόμευση της περιοχής.

Όλο το βράδυ συγγενείς προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη μάνα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους γονείς για να τους στηρίξουν.

Αμέσως μετά τη κηδεία, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου έγινε το συμβάν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Μενίδι – Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τον δράστη που στέρησε τη ζωή στον 11χρονο Μάριο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικό – Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε τον μαθητή στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών! (video)

ΑΚΟΜΗ: Κάλυκες βρέθηκαν σε σπίτια κοντά στο σχολείο όπου σκοτώθηκε ο μαθητής