Αυτός είναι ο άτυχος επιβάτης του ελικοπτέρου που μετέδιδε την πτώση

Ο αδικοχαμένος νέος και πατέρας ενός παιδιού, ασχολούνταν με το bodybuilding και είχε πάρα πολλές διακρίσεις. Μία από αυτές ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Wabba World το έτος 2016.

Ο ίδιος φρόντιζε να περνά αρκετό χρόνο με τον γιο του και μοιραζόταν αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι και έχουν κατακλύσει με σχόλια τους το βίντεο που ανέβασε σε live μετάδοση, από την μοιραία βόλτα με το ελικόπτερο.

Όλοι μιλούν για έναν άριστο οικογενειάρχη, κοινωνικό άνθρωπο με ήθος και αρχές που έφυγε αιφνίδια βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς, αλλά και τον μονάκριβο γιο του, στο οποίο όπως όλοι αναφέρουν είχε μεγάλη αδυναμία.

Θρήνος από φίλους και συναδέρφους του – «Ήταν άψογος άνθρωπος, οικογενειάρχης, ήταν άνθρωπος της δράσης», λέει συνάδελφός του

Όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά την πτώση του ελικοπτέρου, ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης μετέδιδε live την πτήση του μοιραίου ελικοπτέρου δύο ώρες πριν τη συντριβή του.

«Έλεγχος βάρδιας από ψηλά», έγραψε χαρακτηριστικά στη live μετάδοση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Για τον άτυχο υπάλληλο σεκιούριτι, μίλησε συνάδελφός του που εργάζονται μαζί τους τελευταίους έξι μήνες στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο συνάδελφος του άτυχου Άκη Βουλγαρέλη, φανερά συναισθηματικά φορτισμένος λέει πως έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις. Αμέσως πήρε τους συναδέλφους του τηλέφωνο και επιβεβαίωσε τα τραγικό δυστύχημα: Ο συνάδελφος και φίλος του δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Ήταν άψογος άνθρωπος, οικογενειάρχης, συνάδελφος. Γενικά ήταν άνθρωπος της δράσης», λέει χαρακτηριστικά.

Ο άτυχος υπάλληλος σεκιούριτι ήθελε πολύ να πετάξει με ελικόπτερο, το έλεγε στους συναδέλφους και σήμερα το ζήτησε από τον πιλότο του ψεκαστικού, ο οποίος έχασε επίσης τη ζωή του από την σφοδρή σύγκρουση.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή η πτήση που τόσο πολύ ήθελε να κάνει θα του κόστιζε την ίδια του τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τον – ο χειριστής του ελικοπτέρου που έπεσε στον Σχινιά

Μην χάσετε: Μια μέρα πριν – Το μοιραίο ελικόπτερο μεταφέρθηκε με τρέιλερ από την Αττική οδό στον Μαραθώνα