Εξαγριωμένοι οπαδοί εισέβαλαν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μια μικρή ομάδα 10 ατόμων, οπαδοί της ομάδας του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και προχώρησε σε προπηλακισμούς των ανθρώπων του Συλλόγου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο.

Αυτό που επιβεβαιώνει η ΠΑΕ είναι πως 5 με 10 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του τριφυλλιού και φώναζαν συνθήματα εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους με όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες.

Λίγο πριν έρθει πάντως η επιβεβαίωση των πρασίνων, οι πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρξε έντονη λεκτική επίθεση προς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Χρήστο Παναγόπουλο ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές στα γραφεία.

Όλα αυτά, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μπροστά στους οπαδούς βρέθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης στον οποίο φυσικά οι οπαδοί δεν εξέφρασαν κάποιο παράπονο.

Νωρίτερα αίσθηση προκάλεσε η είδηση της παραίτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε τα εξής: “Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του».

Ο Λυμπερόπουλος είχε πολύωρες συζητήσεις με τους ανθρώπους του τριφυλλιού το βράδυ της Πέμπτης μετά τα όσα έγιναν με το θέμα του Μάρκους Μπεργκ και αφού εξέφρασε τις διαφωνίες του, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, δύο ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» στον Παναθηναϊκό – Παραιτήθηκε ο Λυμπερόπουλος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίαμβος! Η Εθνική μας ισοπέδωσε την Τουρκία και πέρασε στα ημιτελικά

ΑΚΟΜΗ: Αυτό πόνεσε! Σκληρό χτύπημα στην… οικογένεια έστειλε αθλητή ΜΜΑ στο νοσοκομείο (Βίντεο)