Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατηγορείται η Βένους Γουίλιαμς

Βένους

Ένας άντρας 78 ετών έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε η Βένους Γουίλιαμς, λίγες ημέρες πριν μπει στη μάχη του Wimbledon.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9 Ιουνίου στο Palm Beach. Η διάσημη Αμερικανίδα τενίστρια παραβίασε την προτεραιότητα σε κεντρική λεωφόρο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, τραυματίζοντας τους δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός, ο 78χρονος Τζέρομ Μπάρσον, υπέκυψε στα τραύματά του μετά από παραμονή δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο, ενώ η οδηγός και σύζυγός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με πολλαπλά κατάγματα.

Η Βένους, στην κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε πως πέρασε το φανάρι με πράσινο, αλλά λόγω της κίνησης έμεινε «εκτεθειμένη» στη μέση της λεωφόρου με αποτέλεσμα να γίνει η σύγκρουση με το άλλο όχημα. Εξέφρασε την οδύνη της στην οικογένεια του θύματος και τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό τους για ό,τι χρειαστεί.

Στην επίσημη έκθεση της αστυνομίας, πάντως, η Βένους αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, λίγες ημέρες πριν μπει στο κορτ για το Wimbledon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο στα Σκόπια – Την προφυλάκιση του πρώην πρωθυπουργού Γκρούεφσκι ζητάει η Εισαγγελία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιστορικό «ναι» της γερμανικής Βουλής για το γάμο ομοφυλόφιλων

ΑΚΟΜΑ: «Είναι η τελευταία ευκαιρία για την επανένωση της Κύπρου» εκτιμάει ο Γιούνκερ