Νέο περιστατικό αρπαγής ανηλίκων στην Πάτρα

Ένα, ακόμη, περιστατικό αρπαγής ανηλίκων από τον πατέρα τους έχει σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές υπηρεσίες της Πάτρας!

Λίγες ώρες μετά την αρπαγή της 12 Μίνκα μέσα από το νοσοκομείο του Ρίου, άλλος ένας πατέρας «απήγαγε» τρία από τα πέντε παιδιά του!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που σχημάτισαν δικογραφία για αρπαγή ανηλίκων σε βάρος του, ο 26χρονος Έλληνας φέρεται να εξαφανίστηκε πριν από δέκα ημέρες μαζί τρία από τα πέντε ανήλικα παιδιά που είχε αποκτήσει με την συνομήλικη σύντροφό του, με την οποία συμβίωνε τα τελευταία εννέα χρόνια.

Ως τώρα, δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του πατέρα ή των παιδιών ηλικίας 7, 5,5 και 3,5, παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν μετά την καταγγελία της 26χρονης μητέρας τους.

Την ίδια ώρα, παραμένει άφαντος ο Γκεόργκι Κιριάκοφ που την περασμένη Κυριακή πήρε την 12χρονη κόρη του Μίνκα μέσα από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όπου νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε: Θησαυρός ανεκτίμητης αξίας σε διαμερίσματα στο Χαλάνδρι