Οικουμενική κυβέρνηση ζήτησε ο Λεβέντης από τον Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Έγινε η συμφωνία, είπε ο Βασίλης Λεβέντης στον κ. Τσίπρα αμέσως μετά την είσοδό του. «Η συμφωνία για την έξοδο στις αγορές έγινε, θα δούμε πότε θα γίνει η συμφωνία για το κυπριακό» απάντησε ο Αλ. Τσίπρας υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

«Εσείς είστε υπέρ της ομαλής μετάβασης» είπε ο Αλ. Τσίπρας για να απαντήσει καταφατικά ο Βασίλης Λεβέντης και να προσθέσει πως εξ αρχής η άποψή του ήταν να πάμε σε συμφωνία αλλά όχι προσφέροντας τα πάντα ενώ αναφερθείς στην Γερμανία είπε πως όταν κάποιος είναι ισχυρός δεν πρέπει να πηγαίνεις κόντρα αλλά να κερδίζεις τη εύνοιά του.

Οικουμενική κυβέρνηση ζήτησε ο Β. Λεβέντης

Την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση εξέφρασε, στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε χαρακτηριστικά μεταφέροντας τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό: «Ο κ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να πάει την Ελλάδα προς την Ευρώπη. Αυτό μου δήλωσε. Εγώ του είπα ότι φοβάμαι το κόμμα του. Τον είδα σκεπτικό. Η Ελλάδα χρειάζεται μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση και η κυβέρνηση αυτή δεν πιστεύει στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Κυπριακό στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα – Θεοδωράκη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καταπέλτης ο Βενιζέλος: «Ο Τσίπρας αντί για γραβάτα θα φορέσει σαλιάρα»

ΑΚΟΜΗ: Πολιτική «θύελλα» για την υπόθεση Καμμένου με τον ισοβίτη του Noor-1