Σε λαϊκό προσκύνημα στα Χανιά η σορός του Μητσοτάκη

Στον ιερό ναό της Αγίας Μαγδαληνής Χανίων όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες έχουν περάσει από τον ιερό ναό για να αποδώσουν φόρους τιμής στον εκλιπόντα. Στις 15:00 θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Η ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει στις 17:00, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ Χανίων. Ο πρώην πρωθυπουργός θα ταφεί δίπλα στην συζυγό του Μαρίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 6 Μαΐου 2012.

Οι Βρακοφόροι υποδέχθηκαν τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά το βράδυ της Τετάρτης

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης το C-130 που μετέφερε την σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε στην 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά. Εκεί τον υποδέχθηκε άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης με μαυροφορεμένες γυναίκες που κρατούσαν μπουκέτα με λουλούδια. Στο C-130 επέβαιναν, συνοδεύοντας την σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ και γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο εγγονός του Κώστας Μπακογιάννης.

Λίγα ώρα νωρίτερα είχε φτάσει και το αεροπλάνο της Aegean που μετέφερε τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη αλλά και στενούς φίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Λουκάς Παπαδήμος – Σε καλή κατάσταση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίθεση σε Σαββίδη – κυβέρνηση έκανε ο Αλαφούζος: «Δεν θα…»

ΑΚΟΜΗ:  Συναγερμός στο Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη – Τηλεφώνημα για βόμβα