Ξέσπασε γαλλοϊσπανικός “πόλεμος” για τον Νέιμαρ!

Σε θρίλερ φαίνεται πως θα εξελιχθεί το θέμα της μεταγραφής του Νέιμαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς από τη μία οι Γάλλοι επιμένουν ότι καλύπτουν τη ρήτρα του παίκτη, ενώ από την πλευρά τους οι Ισπανοί φαίνονται σίγουροι κατόπιν άρνησης του ποδοσφαιριστή να φύγει.

Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να καλύψει τη ρήτρα του Νέιμαρ στην Μπαρτσελόνα, ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ, τότε αυτή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η διοίκηση των Γάλλων φέρεται τις τελευταίες τρεις μέρες να κάνει τη μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο χτύπημα στο προφίλ της Μπαρτσελόνα.

Την ίδια ώρα, στον «πόλεμο» των δύο πλευρών έχουν μπει και κορυφαίες εφημερίδες των δύο χωρών.

Η γαλλική «L’Equipe» επιμένει για μια ακόμη μέρα στο πρωτοσέλιδό της, κάνοντας λόγο για πόκερ ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την πλευρά του ο ισπανικός Τύπος εκφράζει τη βεβαιότητα πως ο ποδοσφαιριστής ακόμη και αν καλυφθεί η ρήτρα, δεν θα θελήσει να φύγει από τη Βαρκελώνη.

Αν η Παρί Σεν Ζερμέν καταθέσει επίσημο αίτημα αγοράς του παίκτη, καλύπτοντας την ρήτρα του συμβολαίου του τότε η Μπαρτσελόνα θα περιμένει με αγωνία να μάθει τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Αυτό που επίσης έχει σημασία είναι πως οι Γάλλοι προσφέρουν στον Βραζιλιάνο ετήσιο συμβόλαιο που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, με τον ίδιο πάντως να μην έχει εμφανιστεί κάνοντας κάποια επίσημη δήλωση.

Διαβάστε επίσης: Ο διεθνής κεντρικός Γιώργος Πετρέας στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π