Θεά η Μέρκελ – Ντύθηκε στα χρυσά και πήγε να δει Βάγκνερ (pics)

Μέρκελ

To “χρυσό κορίτσι της Ε.Ε”, όπως ειρωνικά την αποκαλεί η “Express” έδωσε έναν επίσημο τόνο με την εμφάνισή της, ωστόσο η ενδυματολογική της επιλογή ήταν κάπως περίεργη, σχολιάζει βρετανική εφημερίδα.

Αντιθέτως, τα γερμανικά ΜΜΕ στάζουν μέλι για την καγκελάριό τους επισημαίνοντας ότι, η Μέρκελ δεν πτοήθηκε από τη βροχή και μάλιστα κράταγε η ίδια την ομπρέλα.

Έχοντας στο πλευρό της τον δεύτερο σύζυγό της, Γιοαχίμ Ζάουερ, η Γερμανίδα καγκελάριος απόλαυσε τους “Αρχιτραγουδιστές της Νυρεμβέργης” στο Φεστιβάλ του Μπαϊρότ, ενώ την παράσταση παρακολούθησαν και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της πολιτικής σκηνής της Γερμανίας.

Μετά το απολαυστικό θέαμα που διήρκεσε πάνω από τέσσερις (!) ώρες, η ισχυρή κυρία της Γερμανίας μεταβαίνει στο νότιο Τιρόλο, τον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό. Εκεί θα “φορτώσει” τις μπαταρίες καθώς την περιμένει δύσκολο φθινόπωρο. Η Μέρκελ θα σηκώνει τα μανίκια για τέταρτη φορά διεκδικώντας την καγκελαρία και, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Για τις επόμενες 15 ημέρες όμως η Μέρκελ θα ξεκουράζεται στο αγαπημένο της ξενοδοχείο “Μarlet”.

Μέρκελ03Μέρκελ04

Η ισχυρή γυναίκα της Ευρώπης, με τον αέρα της νικήτριας αφού όλες οι δημοσκοπήσεις είναι με το μέρος της, φορά καπέλο και σκαρπίνια κι ετοιμάζεται να κάνει πεζοπορία στα πανέμορφα βουνά της περιοχής απολαμβάνοντας την φύση. Το τετράστερο ξενοδοχείο “Marlet”, μέσα στα λιβάδια, ετοιμάζεται αν την υποδεχθεί.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

ΑΚΟΜΑ: