Κατσίκης στο BLUE SKY: Να εξετάσουμε τι το μεμπτό διεμήφθη μεταξύ του Καμμένου και Γιαννουσάκη (Βίντεο)

“Βόμβα” έριξε άθελα του ο βουλευτής και μέλος των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο BLUE SKY, “Παρεμβάσεις”.

Ο Κώστας Κατσίκης “παραδέχθηκε” πως “θα πρέπει σε δεύτερη φάση να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη”.

Συγκεκριμένα, στην πίεση του υποψήφιου για τη Β’ Αθήνας με τη ΝΔ, Μανόλη Γραφάκου, ο κ. Κατσίκης παραδέχτηκε πως “σε δεύτερη φάση, θα πρέπει να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη”, αν και ο αρμόδιος υπουργός και εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο πρόεδρος του κόμματος με το οποίο ο κ. Κατσίκης εκλέγεται, Πάνος Καμμένος.

Η δήλωση του κ. Κατσίκη έδωσε αφορμή για σενάρια διαφοροποίησης του από το κόμμα του και τον Πάνο Καμμένο, και ότι δημιούργησε ρήγμα και αναταραχή, κάτι που όμως ο ίδιος ο βουλευτής διέψευσε κατηγορηματικώς με δήλωση του.

Δείτε την παρακάτω:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Οι γνωστοί συκοφάντες χρειάστηκαν πέντε ημέρες για να σκεφθούν όλα αυτά τα ψέματα και να βάλουν τη γνωστή «μονταζιέρα» να δουλέψει. Μια εκπομπή που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη τη… θυμήθηκαν σήμερα Δευτέρα. Ντροπή τους. Δυστυχώς για αυτούς υπάρχει το βίντεο της εκπομπής, στο σύνολό της, το οποίο και παραθέτουμε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολιτική «θύελλα» για την υπόθεση Καμμένου με τον ισοβίτη του Noor-1

Άδωνις Γεωργιάδης στο BLUE SKY: Ξεφτιλίστηκε ο Τόσκας (video)

Κραυγή αγανάκτησης αστυνομικών στο BLUE SKY: Δεν μπορούμε να πατήσουμε στα Εξάρχεια (Βίντεο)