Σοκ στη σόουμπιζ – Σάλος με το βίντεο που δείχνει κοκαΐνη στο τραπεζάκι της Kim Kardashian! (pic & video)

Έχει φάει πολύ κράξιμο η Kim Kardashian όλα αυτά τα χρόνια για αρκετά πράγματα όπως το σώμα της και τον χλιδάτο τρόπο ζωής της, όμως δεν έχει ποτέ κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών.

Το τελευταίο της instagram story όμως έκανε το διαδίκτυο να εξοργιστεί και να κατηγορήσει την γνωστή τηλεπερσόνα ότι κάνει κοκαΐνη. Πριν δύο μέρες, η Kim ανέβασε βίντεο στο Instagram, στο οποίο μίλαγε για την καινούργια συλλογή παιδικών ρούχων που κυκλοφόρησε μαζί με τον σύζυγό της, Kanye West.

Marble Struggle 😫😂 #kim #kimkardashian #kimkardashianwest #kimksnapchat #kimksnapchats #kimkardashiansnapchat #kkw #newyork #kimye #kuwtk #kardashians #lifestyle #snapchat #filter #candy #saintwest #northwest #kidssupply #hotelroom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) στις

Στο εν λόγω βίντεο, φαίνονται πίσω στο μαύρο τραπέζι δυο άσπρες γραμμές και μόλις το παρατήρησαν οι θαυμαστές της έγινε χαμός, καθώς σχολίασαν όλοι ότι την έπιασαν στα πράσα! Φυσικά το βίντεο έγινε viral και όλοι κατηγόρησαν την Kim Kardashian ότι παίρνει ναρκωτικά.

Λίγες μέρες μετά, ήρθε και η απάντηση της, η οποία δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την συγκεκριμένη φημολογία. Ανέβασε ένα άκρως αυστηρό μήνυμα στο Twitter, λέγοντας: «Δεν ασχολούμαι με φήμες οπότε αυτή θα την διαψεύσω στα γρήγορα. Αυτό είναι ζάχαρη από το χαμό που κάναμε με τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του Ντίλαν».

Βέβαια, η γνωστή τηλεπερσόνα ανέβασε άλλο ένα βίντεο, δείχνοντας ότι τελικά το άσπρο ήταν σχήμα στο μαρμάρινο τραπέζι της! Τελικά τι ήταν, ζάχαρη ή το μάρμαρο;

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη σύγκρουση ΣΚΑΪ με ΑΝΤ1 – Survivor ή Nomads;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσίασε η Μαρίνα Πατούλη με σέξι μαύρη τουαλέτα (Εικόνες)

ΑΚΟΜΑ: Τι τηλεθέαση έκανε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μπρούσκο»