Η NASA απαντά: Δεν υπάρχει αποικία παιδιών-σκλάβων στον Άρη

Στην Αμερική οι τρελές θεωρίες έχουν φτάσει και ξεπεράσει θα λέγαμε, τα όρια και της πιο τρελής φαντασίας, με την NASA να αναγκάζεται πλέον να τις διαψεύδει και επισήμως.

Μετά την πρόσφατη θεωρία που έχει βρεί πολλούς οπαδούς, και που λέει ότι η Γη είναι…επίπεδη, κάνοντας αστροναύτες της NASA να τρολάρουν την θεωρία, τώρα η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος αναγκάστηκε να διαψεύσει άλλον έναν παράξενο ισχυρισμό. Αυτόν που λέει ότι υπάρχει μια αποικία παιδιών σκλάβων που έχουν απαχθεί και βρίσκονται στον πλανήτη Άρη!

Όλος ο θόρυβος ξεκίνησε, όταν ένας καλεσμένος, ονόματι Ρόμπερτ Ντέηβιντ Στιλ, δήλωσε την Πέμπτη στην εκπομπή του γνωστού “εναλλακτικού” ερευνητή-δημοσιογράφου Άλεξ Τζόουνς (The Alex Jones Show), που αναμεταδίδεται από 118 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ, ότι ο Άρης ήδη κατοικείται από ανθρώπους που στέλνονται εκεί παρά τη θέλησή τους.

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι υπάρχει μια αποικία στον Άρη που αποτελείται από παιδιά, τα οποία έχουν απαχθεί και σταλεί στο διάστημα σε ένα ταξίδι 20 ετών, έτσι ώστε όταν φθάνουν στον πλανήτη, δεν έχουν εναλλακτική λύση παρά να είναι σκλάβοι στην αποικία του Άρη», δήλωσε ο Στιλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Στιλ τα παιδιά- σκλάβοι της αποικίας χρησιμεύουν ως εργατικό δυναμικό, ως αντικείμενο παιδοφιλίας και -αφού σκοτωθούν- ως μέσο απόκτησης οργάνων, μυελού των οστών και αίματος από τους «κακούς» της αποικίας. Ο Τζόουνς παρουσίασε τον Στιλ ως «κάτοχο μυστικών της CIA» και υποστήριξε ότι γνωρίζει πως «το 90% των αποστολών της NASA είναι μυστικές» και ότι υψηλόβαθμοι μηχανικοί της NASA τού έχουν εξομολογηθεί ότι «δεν έχεις ιδέα για το τι συμβαίνει».

Έπειτα από όλα αυτά, εκπρόσωπος της NASA θεώρησε ότι έπρεπε να διαψευστούν τα παραπάνω. «Δεν υπάρχουν άνθρωποι στον Άρη. Υπάρχουν ενεργά οχήματα στον Αρη, αλλά όχι άνθρωποι», δήλωσε ο Γκάι Γουέμπστερ του Εργαστηρίου Αεριοπροώθησης της NASA, στο «The Daily Beast».

Επίσης το RT.com που ήρθε σε επαφή με τον Γκάι Γουέμπστερ για την περίεργη συνωμοσία, είπε ότι θα προτιμούσε να «ξοδεύει τον χρόνο του σε πραγματικές πληροφορίες» για την εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγγραφα των Βρετανικών Χ-files για πρώτη φορά στην δημοσιότητα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φοβερή αποκάλυψη πρώην πράκτορα της CIA – Υποδύονταν τα UFOs για να…

AKOMH: Ανώνυμους: Η NASA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης… νοήμονος ζωής! (Βίντεο)