Μετά τα υβριστικά sms – Εμφανίστηκαν ξανά οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Λεμπιδάκης

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής κάθε επικοινωνίας, εμφανίστηκαν και πάλι οι απαγωγείς του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η τελευταία επικοινωνία είχε πραγματοποιηθεί, πάλι μέσω μηνύματος από «πακιστανικό» κινητό τηλέφωνο μιας χρήσης, στις αρχές Αυγούστου κι έκτοτε δεν είχε προκύψει κάποιο νέο μέχρι τη νέα αυτή επικοινωνία, η οποία δίνει στις αρχές νέα στοιχεία για την έκβαση της υπόθεσης.

Αυτό που σημειώνουν οι αρχές είναι ότι ίσως οι απαγωγείς έχουν καταλάβει ότι η οικογένεια του απαχθέντα επιχειρηματία έχει κάνει υπερπροσπάθειες προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα, ωστόσο το ποσό αυτό δεν ανταποκρίνεται στο υπέρογκο ποσό που ζητούν για την απελευθέρωσή του. Μάλιστα, τονίζεται, πως αν συμβαίνει αυτό, δεν αποκλείεται να δοθεί ένα τέλος στη μεγάλη αυτή υπόθεση, ακόμη και μέσα στον επόμενο μήνα, αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί κάθε έκβαση της υπόθεσης.

Τη Δευτέρα, συμπληρώθηκαν πέντε μήνες ομηρίας του Κρητικού επιχειρηματία, με την οικογένειά του να καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό, ωστόσο οι ίδιοι, που έχουν αναλάβει και τη διαπραγμάτευση σημειώνουν ότι είναι αδύνατο να συγκεντρωθεί το ποσό που ζητούν οι απαγωγείς.

Όσον αφορά, τέλος, την ΕΛ.ΑΣ, αυτή εκτιμά ότι οι απαγωγείς κρατούν εξ αρχής τον επιχειρηματία στο νησί της Κρήτης, όντας απολύτως προετοιμασμένοι για μια μακρά απαγωγή, ενώ προσπαθούν η εμπλοκή των αρχών να μην είναι άμεση έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του Μιχάλη Λεμπιδάκη και η υπόθεση να έχει μια αίσια έκβαση.

Επιστολή με τον γραφικό του χαρακτήρα
Όλα αυτά ενώ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πατρίς, την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία έλαβα ταχυδρομικώς μια επιστολή.

Πρόκειται για μια νέα απόδειξη ζωής του Λεμπιδάκη, αφού στην επιστολή έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα, πρόκειται για κείμενο λίγων γραμμών που δείχνει τον γραφικό χαρακτήρα του απαχθέντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόχος εμπρηστών η Ζάκυνθος: Η πύρινη λαίλαπα καίει για τρίτη συνεχόμενη μέρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παγκόσμιος συναγερμός – Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε πύραυλο πάνω από την Ιαπωνία

ΑΚΟΜΑ: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας προβλέπονται για σήμερα Τρίτη