Μεταγραφή “βόμβα” ετοιμάζει ο Ολυμπιακός: «Ποιος» είναι, πότε θα έρθει

Κι άλλη προσθήκη είναι εξαιρετικά πιθανόν να κάνει ο Ολυμπιακός, υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Μεταγραφή σε νευραλγική θέση από το πάνω ράφι. Όλες οι λεπτομέρειες.

Μπορεί στον Ολυμπιακό όλοι να ασχολούνται πλέον με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ριέκα, την επόμενη Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο παράλληλα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι Πειραιώτες, παρότι απέκτησαν και τον Ζιλέ που ήθελαν εδώ και πολύ καιρό ο Χάσι, δεν θα σταματήσουν εδώ, ειδικά εάν υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών, όπως για παράδειγμα του Ρέτσου. Ο μικρός βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων και μπορεί στον Ολυμπιακό να μην… καίγονται να τον πουλήσουν, εφόσον όμως έρθει πρόταση κοντά στα 20 εκατομμύρια, τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πουν «όχι».

Εάν λοιπόν προχωρήσει το deal με τον Ρέτσο, τότε σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν στόπερ από το… πάνω ράφι. Η υπόθεση του Μπουρντίσο φυσικά και παραμένει «ανοιχτή», ο παίκτης είναι stand by, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως ο Αργεντινός θα είναι ο αντι-Ρέτσος. Ειδικά εάν έρθουν τόσα χρήματα στα ταμεία, πρόθεση των Πρωταθλητών είναι να κινηθούν για μία… δυνατή μεταγραφή στόπερ.

Από εκεί και πέρα, ενίσχυση θα υπάρξει και στην επίθεση, καθώς παρά τα όσα γράφουν οι Σέρβοι, η μεταγραφή του Τζούρτζεβιτς είναι… τελειωμένη. Ο μόνος λόγος για να μην έρθει τώρα στην Ελλάδα και να έρθει τον Γενάρη, είναι να μην καταφέρει ο Ολυμπιακός να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να «υποβιβαστεί» στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αν οι Πειραιώτες προχωρήσουν στα «αστέρια», τότε ο Τζούρτζεβιτς θα πιάσει Λιμάνι άμεσα και η Παρτιζάν θα… καθαρίσει περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ – Κόνιασπορ διαπραγματεύονται για τον Αθανασιάδη

Νέα προσθήκη στην ΑΕΚ o Νίκος Παπαβασιλείου

Η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στα πάτρια εδάφη