Άδωνις: “Ο Κουρουμπλής λέει ψέματα -Το πλοίο του EMSΑ ήταν στο Πέραμα τη Δευτέρα”

Άδωνις

Μια αποκάλυψη σε σχέση με το πλοίο της EMSA έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή. 

Οπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, καταθέτοντας και το σχετικό έγγραφο, το σκάφος του EMSA, με βάση το στίγμα του βρισκόταν στο Πέραμα από τη Δευτέρα κάτι που καταρρίπτει τον ισχυρισμό Κουρουμπλή. Ο υπουργός Ναυτιλίας υποστηρίζει ότι το σκάφος βρισκόταν σε αποστολή και ήρθε στην Αθήνα την Τρίτη το απόγευμα. Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι ο κ. Κουρουμπλής ψεύδεται και ότι υποστηρίζει ότι το σκάφος ήταν σε αποστολή για να δικαιολογήσει την ολιγωρία στην καθυστέρηση της κατάθεσης του αιτήματος και ότι αυτό οφείλεται απλά στο ότι η κυβέρνηση δεν είχε εκτιμήσει το μέγεθος της καταστροφής.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για απόλυτη κοροϊδία από πλευράς Κουρουμπλή λέγοντας μάλιστα ότι το έγγραφο που κατεθέτει με το στίγμα του πλοίου αποδεικνύει ότι ο υπουργός Ναυτιλίας δεν κοροϊδεύει μόνο τη ΝΔ αλλά και τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ αφού αυτόν τον ισχυρισμό, περί αποστολής, είχε προβάλλει και κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε στην επιτροπή. Κατέληξε μάλιστα, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που πρέπει να ζητήσουν την παραίτηση του υπουργού.

Tα έγγραφα που κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή (σημειώνεται ότι οι ώρες που αναφέρονται πάνω στα έγγραφα είναι Γκρίνουιτς άρα τρεις ώρες αργότερα, ώρα Ελλάδος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σφάχτηκαν» Παππάς – Ασημακοπούλου για τις δημοσκοπήσεις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αναβρασμός στην Κεντροαριστερά – Ψάχνουν πάροχο για τις εκλογές – Τα σενάρια για ΑΕΙ και επιμελητήρια

ΑΚΟΜΑ: Τι έκανες στο Λονδίνο Κουρουμπλή; Ο υπουργός Ναυτιλίας έλυσε το μυστήριο!