“Σφάχτηκαν” Παππάς – Ασημακοπούλου για τις δημοσκοπήσεις

Σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής Νίκο Παππά και στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μισέλ Ασημακοπούλου  προκάλεσαν τα δημοσκοπικά αποτελέσματα της εταιρείας common view για την μείωση της διαφοράς μεταξύ του ΣYΡIZΑ και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η κ. Ασημακοπούλου χαρακτήρισε ανύπαρκτη την εταιρεία common view και πρόσθεσε ότι τη χρησιμοποιεί το Μέγαρο Μαξίμου για να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι όλα πάνε καλά και ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος.

«Αυτή η δημοσκόπηση έπαιξε στο κρατικό κανάλι στο οποίο προΐστασθε και στο ΑΠΕ.
Αυτά είναι βαθιά θεσμικά και αντιδημοκρατικά θέματα Για τα οποία πρέπει να δώσετε απάντηση», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στην απάντηση του ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής επέλεξε να επιτεθεί με σφοδρότητα στην Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι χρησιμοποιεί συνεχώς για την αντιπολιτευτική τακτική fake news Και ότι δεν μπορεί να χωνέψει πως η κατάσταση βελτιώνεται για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ

«Έχει τελειώσει περίοδος που είχατε 20 και 25 μονάδες διαφορά στις δημοσκοπήσεις, περάσαμε σε άλλη φάση, έκλεισε το παράθυρο ευκαιρίας που είχατε να λέτε ότι η κυβέρνηση είναι απονομιμοποιημένη.

Να μην αντιδράτε σπασμωδικά στις δημοσκοπήσεις, η παράταξης σας θα έπρεπε να έχει την αρετή της υπομονής ,δεν την είχατε την πρώτη διετία ,θα την αποκτήσετε τώρα θέλετε δεν θέλετε στο δεύτερο κομμάτι της τετραετίας μας».

Μάλιστα ο κ.Παππάς εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για γράφημα που είχε προβάλει πριν από λίγες μέρες το δελτίο ειδήσεων του σταθμού λέγοντας «οι αθεόφοβοι αντιστρέψανε το γράφημα του χρόνου για να μην δείξουν ότι η οικονομία πάει καλά.»

Διαβάστε επίσης: Αναβρασμός στην Κεντροαριστερά – Ψάχνουν πάροχο για τις εκλογές – Τα σενάρια για ΑΕΙ και επιμελητήρια