Αισιοδοξία – Το μήνυμα που θα στείλει ο Τσίπρας από τη ΔΕΘ

Τσίπρας

Το μήνυμα ότι η οικονομία ανακάμπτει, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και η κυβέρνηση εργάζεται για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στη ΔΕΘ.

Μετά την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, την οποία η ελληνική κυβέρνηση ερμηνεύει ως «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα και ότι σηματοδοτεί την πορεία για την έξοδο από τα μνημόνια, ο πρωθυπουργός- στην αποψινή ομιλία του (20:00) στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»- αναμένεται να κινηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ στους εξής άξονες:

-Στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, με σεβασμό και όχι συντριβή της εργασίας.

-Προτεραιότητα στους νέους και την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, με μείωση της ανεργίας και ανακοπή του ρεύματος φυγής νέων επιστημόνων στο εξωτερικό.

-Στήριξη των νέων επιχειρηματιών και των νεοφυών επιχειρήσεων.

-Ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, μέσα από τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία και την Παιδεία και την προώθηση ρυθμίσεων που προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική δήλωση Χρυσόγονου: «Κινδυνεύουμε να μας φύγουν τα μνημόνια και να μας μείνει η φτωχοποίηση»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10ος υποψήφιος για την Κεντροαριστερά ο επικοινωνιολόγος Δημήτρης Τζιώτης

ΑΚΟΜΑ: Καταγγελίες Λαφαζάνη για Άγρια επίθεση από τα ΜΑΤ σε βάρος της συγκέντρωσης της ΛΑ.Ε