Ανδρουλάκης: “Ναι σε νέο ΠΑΣΟΚ, όχι σε νέα Ένωση Κέντρου”

“Κάνουμε μια προσπάθεια που δεν πρέπει να οδηγεί σε μια νέα Ένωση Κέντρου που θα διευθετεί παλαιές φιλοδοξίες, αλλά σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ που θα έχει μάθει από τα λάθη του και θα αγκαλιάζει τον κόσμο από την αριστερή Σοσιαλδημοκρατία μέχρι το φιλελεύθερο Κέντρο. Με σύγχρονο πρόγραμμα, νέο ήθος και πρόσωπα”. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, το μεσημέρι σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς κατά πάσα πιθανότητα αύριο Τρίτη.

Επίσης, σχολιάζοντας το άρθρο του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη σύγκριση μεταξύ των δυο, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε ότι “Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας ηγέτης που δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τον σημερινό πρωθυπουργό, θα έλεγα ότι είναι και ύβρις να τους συγκρίνουμε. Ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι οι δυο σημαντικότεροι ηγέτες του προηγούμενου αιώνα, άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους σε δυο διαφορετικές αλλά κρίσιμες περιόδους που ήταν εθνεγερτήριες”.

Προσέθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας “θα κάνει πολλές φιλοσοφικές συζητήσεις προσπαθώντας να αποφύγει τα θέματα της καθημερινότητας, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας στον οποίο αυτή η κυβέρνηση να έχει βελτιώσει τα πράγματα, από την οικονομία και το προσφυγικό μέχρι την παιδεία”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα Γιάννενα αύριο ο Τσίπρας – Για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού

Γνωστός Δήμαρχος αποκαλύπτει: «Είμαι και αλκοολικός και αλητάμπουρας» (video)

Παππάς για ΟΑΣΘ: «Ο Οργανισμός ήταν «μέσα» και οι μέτοχοι κονόμαγαν»