Ανθή Βούλγαρη: Το μήνυμα για την υγεία της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο (pic)

Βούλγαρη

Πέρασε ένας μήνας από την ημέρα που η Ανθή Βούλγαρη χειρουργήθηκε στο κεφάλι, μετά τη διάγνωση που έγραφε πως είχε έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι.

Όπως η ίδια είχε κάνει γνωστό, μέσω του Facebook, στις αρχές Αυγούστου είχε μια κρίση επιληψίας και οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν πως έχει ένα μικρό καλοήθες… ογκάκι το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί. Το χειρουργείο έγινε στα τέλη του Σεπτέμβρη αι όλα πήγαν καλά.

Η δημοσιογράφος, έναν μήνα μετά, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία από το νοσοκομείο λίγο μετά το χειρουργείο και έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Καλημέρα! Πέρασε ένας μήνας μετά το χειρουργείο… θυμάμαι ότι αν και ήμουν στα χειρότερα μου (φαίνεται άλλωστε) ήμουν τόσο ευγνώμων που μπορούσα να μιλήσω να περπατήσω και να δω τους αγαπημένους μου που περίμεναν καρτερικά να συνέλθω… ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολη περίοδος όμως όλα περνάνε και κάθε μέρα όλα είναι καλύτερα..κάθε εμπόδιο είναι ένα δίδαγμα… οι όγκοι στον εγκέφαλο καλοήθεις και κακοήθεις είναι δυστυχώς μάστιγα της εποχής».

Βούλγαρη02

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… δημόσιο πρόσωπο Ντάνος σε καμπάνια για τον οίκο Dior (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκαλύψεις για τον παραλίγο γάμο Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου: «Συνέβη κάτι πολύ χοντρό ένα μήνα πριν»! (video)

ΑΚΟΜΑ: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος βγήκε από το Nomads και «αδειάζει» την ομάδα του Ωκεανού (video)