Aρχίζει σήμερα η μάχη των ντιμπέιτ για την Κεντροαριστερά

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τα δύο ντιμπέιτ που θα διοργανώσει στην ΕΡΤ η Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας του Νίκου Αλιβιζάτου με τη συμμετοχή και των εννέα υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Τις δύο τηλεμαχίες των υποψηφίων για την εκλογή επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς  πραγματοποιούνται σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και στις 6 Νοεμβρίου 2017.

Η πρώτη κοινή τηλεμαχία των διεκδικητών της αρχηγίας θα διεξαχθεί απόψε, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων περιφερειακών μέσων ενημέρωσης και συντονίστρια την παρουσιάστρια της δημόσιας τηλεόρασης Δώρα Αναγνωστοπούλου και θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00.

Οι εννέα υποψήφιοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της Περιφέρειας Ανδρέα Γιουρμετάκη (Λάρισα), Γιώργου Σαχίνη (Ηράκλειο), Γιώργου Σιμόπουλου (Λαμία), Φίλιου Στάγκου (Θεσσαλονίκη) και Κωνταντίνου Μάγνη (Πάτρα).

Το δεύτερο ντιμπέιτ έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και θα συντονίσουν από κοινού ο Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΪ) με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, ενώ θα λάβουν μέρος δημοσιογράφοι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ANT1, Alpha, Star, E TV και Mega.

Η προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων κλιμακώνεται με ομιλίες και δηλώσεις στα ΜΜΕ, έτσι τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο ντιμπέιτ στόχο έχει όχι μόνο να μπορέσουν οι υποψήφιοι να παρουσιάσουν τις θέσεις, αλλά και να εμπλακεί μεγάλο μέρος της βάσης στη διαδικασία εκλογής.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ο δεύτερος (αν χρειασθεί) την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Διαβάστε επίσης: Τζανακόπουλος για Μητσοτάκη: «Επιθυμεί πράγματι τα όσα λέει ή απλά του ξεφεύγουν;»