Γνωστοί πρώην και εν ενεργεία αθλητές υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές – Ποια ονόματα παίζουν

Μποναμάς

Πρωτοκλασάτοι πρώην και εν ενεργεία αθλητές βρίσκονται στο στόχαστρο των κομμάτων,προκειμένου να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια τους όταν γίνουν οι εθνικές εκλογές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, κάποιοι αθλητές σκέφτονται πολύ σοβαρά να πουν το «ναι» για να μπει το όνομά τους σε ψηφοδέλτιο. Υπάρχουν, βέβαια, και αυτοί που εμφανίζονται πιο διστακτικοί, αν και η… πολιορκία τους από τα κόμματα συνεχίζεται.

Αυτοί είναι οι αθλητές που – σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά»- «φλερτάρουν» με την ιδέα να ασχοληθούν με την πολιτική

Νίκος Γκάλης

Ο μεγάλος άσος του μπάσκετ αποτελεί τον διακαή πόθο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κατά την παρουσία του στη ΔΕΘ, εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει. Στόχος του είναι ο Νίκος Γκάλης να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης.

Τάκης Φύσσας

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής έχει εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί με τα κοινά. Μάλιστα, έχει παραδεχθεί σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι είχε επαφές με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του και αν τελικά θα επιλέξει να μπει σε «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο.

Δημήτρης Διαμαντίδης

Εδώ και καιρό έχει «ακουστεί» ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει επαφές με τη Νέα Δημοκρατία, που του κάνει στενό… μαρκάρισμα για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Α’ ‘η Β’ Αθήνας.

Μιχάλης Ζαμπίδης

Πιέσεις από τη Νέα Δημοκρατία δέχεται και ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing, προκειμένου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Α’ ή Β’ Πειραιά.

Φανή Χαλκιά

Το όνομά της είναι πιθανό να δούμε γραμμένο στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Λάρισας, από όπου κατάγεται, ή στη Β’ Αθήνας. Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», η Ολυμπιονίκης έχει καλούς φίλους στη Νέα Δημοκρατία…

Λευτέρης Πετρούνιας

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους έχει υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Νέας Σμύρνης, Σταύρου Τζουλάκη, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πετρούνιας είναι κοντά στον χώρο του ΠΑΣΟΚ…

Λάμπρος Χούτος

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  είναι πιθανό να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αφορμή για αυτή τη φήμη στάθηκε η πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, από όπου κατάγεται ο Χούτος. Μάλιστα, ανέβασαν φωτογραφία στο Facebook, με τον δήμαρχο να αφήνει σαφές υπονοούμενο για συμμετοχή του Χούτου στο συνδυασμό του, στις επόμενες εκλογές.

Βούλα Πατουλίδου

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρώτη γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης δέχεται πιέσεις για να «δώσει τα χέρια» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Τα βάζει με την Εκκλησία και ο Οικονόμου για την αλλαγή φύλου