Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος: Παραίτηση-βόμβα στον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκός αποτελεί ο Θόδωρος Ελευθεριάδης μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας στην ομάδα.

Ο Ελευθεριάδης προσελήφθη στις 10 Απριλίου στη θέση του τεχνικού υπεύθυνου και συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας του συλλόγου.

Μάλιστα, η πρόσληψή του είχε προκαλέσει αρκετή συζήτηση και θεωρήθηκε επικοινωνιακή επιτυχία του Παναθηναϊκού, αφού ο 48χρονος κόουτς είχε μόλις αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ενώ ταυτόχρονα οι Πράσινοι τον «έκλεισαν» τη στιγμή που τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Θόδωρος Ελευθεριάδης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό υπεύθυνο και συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος της Ακαδημίας. Την παραίτησή του για προσωπικούς υπέβαλε σήμερα ο Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια. Το έργο στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, παρά τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν».

Ο Ελευθεριάδης ανέφερε με αφορμή την παραίτησή του: «Βρέθηκα σε μια μεγάλη, υγιή και φιλόξενη ομάδα σε μια δύσκολη καμπή του συλλόγου. Αποχωρώ για προσωπικούς λόγους. Δεν έχω κανένα προσωπικό παράπονο. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Τάκη Φύσσα για τη συνεργασία που είχαμε».

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρέμβαση των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού: «Με αυτό το σχέδιο θα σώσουμε την ομάδα»

Χρωστάει 461.000 ευρώ στον Τελάντερ o ΠΑΟ και δυσκολεύεται να τα δώσει

Τέλος-εποχής: Ο Αλαφούζος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό