Κρίση στη σχέση διάσημου Έλληνα ηθοποιού με την κούκλα σύντροφό του!

Μπουγιούρης

Μπορεί πριν λίγο καιρό να σκέφτονταν το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, τα πρώτα σύννεφα που εμφανίστηκαν όμως τα άλλαξαν όλα.

Ο λόγος για την γοητευτικό ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη και την κούκλα αγαπημένη του Κλέλια Μενελάου.

Μπουγιούρης02

Η νεαρή χορεύτρια, που συμμετέχει στην παράσταση “Γοργόνες και Μάγκες” μίλησε στη Real Life κι αποκάλυψε ότι τα σχέδια για να συζήσει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη μπήκαν στον πάγο και πως η σχέση τους περνά σοβαρή κρίση. “Η απόσταση δεν διευκολύνει την εξέλιξη της σχέσης μας και γι’ αυτό υπάρχουν σύννεφα”, αποκάλυψε η Κλέλια.

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη Κύπρια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, ενώ ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επέλεξε λόγω δουλειάς να μετακομίσει στην Κύπρο κι αυτό έχει κλονίσει τη σχέση τους. “Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συζητείται τίποτα πια”, ανέφερε η Κλέλια Μενελάου και συμπλήρωσε πως προς το παρόν δεν σκέφτεται το σενάριο της οικογένειας.

“Δεν θα ήθελα τώρα ένα παιδί, αλλά αν έρθει δεν θα βιαστώ να κάνω γάμο, ντε και καλά επειδή έμεινα έγκυος. Δεν βιάζομαι να κάνω γάμο και οικογένεια, αλλά μέχρι τα 30 θα το ήθελα”, εξομολογήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Love story στο Nomads – Ποιοι παίκτες ψιθυρίζεται ότι έχουν έρθει πιο κοντά (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το «Survivor 2» – Πως θα «απαντήσει» ο ΑΝΤ1

AKOMA: Είναι επίσημο – O Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε τον χωρισμό του από την Κατερίνα Κόκλα