Τζένη Μπαλατσινού για Βασίλη Κικίλια: «Επιλέγουμε να…»

Μπαλατσινού

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” και την Αφροδίτη Γραμμέλη για την επιλογή της ως ελεύθερης γυναίκας να ζει τη ζωή της όπως εκείνη την ορίζει.

Πώς αισθάνεσαι αυτή την περίοδο;
Έχω μπει σε χειμερινή διάθεση και πρόγραμμα. Στόχος μου είναι να διαχειρίζομαι τον χρόνο καλύτερα και να πετυχαίνω τους στόχους που βάζω. Ηρεμία και καθαρή σκέψη επιδιώκω να έχω.

Το τελευταίο διάστημα η προσωπική σας ζωή λόγω της σχέσης σας γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από τα Μέσα. Η σιωπή είναι η στρατηγική σας απέναντι σε όσα λέγονται και γράφονται;
Κάποιος μου είχε πει -και συμφωνώ- ότι «τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι». Θεωρώ πως αν οι άνθρωποι ασχολούνταν λιγότερο με τις ζωές των άλλων και περισσότερο με τη δική τους θα ήταν και πιο ευτυχισμένοι.

Νιώθετε εξίσου ελεύθερη στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία να κάνετε τις επιλογές σας στην προσωπική σας ζωή όπως ένας άντρας;
Είναι αστείο να συζητάμε εν έτει 2017 αν μια γυναίκα μπορεί να είναι ή να νιώθει ελεύθερη. Από τη στιγμή που είμαστε ενήλικες, σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν προσβάλλουμε κανέναν, μπορούμε να επιλέγουμε να ερωτευόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς ορίζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, λίγους μήνες μετά το γάμο της! (pic)

ΑΚΟΜΑ: Απαράδεκτος ο Γουάινστιν στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης – Τι ισχυρίζονται δημοσιεύματα