“Άστραψε” ξανά ο Πολάκης: Τα λαμόγια της διαπλοκής σπαρταράνε σαν το φίδι

Τη δημόσια στήριξή του στην διοικήτρια του νοσοκομείου Ζακύνθου εξέφρασε μέσω facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Λίνα Τσαρίδου. Διοικήτρια του νοσοκομείου Ζακύνθου, είμαστε δίπλα σου. Τα λαμόγια της τοπικής διαπλοκής και οι σύμμαχοι τους όσο και να φωνάζουν δεν τους ακούει πια κανένας. Σπαρταράνε σαν το φίδι που έχει φάει το κτυπήματα στο κεφάλι».

Η Δέσποινα Τσαρίδου καταγγέλλει ότι δέχτηκε χτες εισβολή  στο γραφείο της και προπηλακισμούς από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και της ΟΙΝΓΕ από την Αθήνα, τον πρόεδρο, τη γραμματέα και ένα μέλος του Δ.Σ του συλλόγου των εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος καθώς επίσης και από τους προέδρους του Επιστημονικού Συμβουλίου και της ΕΝΙΖ).

Σύμφωνα με την κ. Δέσποινα Τσαρίδου, όλα ξεκίνησαν χθες και ώρα 09.45 π.μ., όταν οι προαναφερόμενοι «εισέβαλαν στο γραφείο μου, και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, επέμεναν επιτακτικά και απειλητικά να λάβουν απαντήσεις σε διάφορα θέματα που έθεταν».

Στην τοποθέτησή της προσθέτει πως «ενώ είχα λάβει ήδη κλήση να καταθέσω στις 10.30 π.μ. στην Εισαγγελία αναφορικά με την μήνυση κατά παντός υπευθύνου που είχε προ μηνών υποβληθεί για το θέμα των κλειστών χειρουργείων, οι ανωτέρω με εμπόδιζαν και απαιτούσαν να συνεχισθεί η συνάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά “δεν θα πας πουθενά…».

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης για ηλεκτρονικό εισιτήριο: «Μνημείο αναλγησίας οι χειρισμοί της κυβέρνησης»